Neizvesnosti u svim klasama na predstojećem Le Manu

Svake godine pričamo (pišemo) slično – najavljujemo najzanimljiviju trku do sada… Međutim trka 24 časa Le Mana svake godine isporuči sve obećano - neizvoesnost, dramu i spektakularnu akciju. Ove godine, čini se, da će uzbuđenja biti još više. Idemo !

Pogodaka: 887

FIA WEC 2014 - Sve što se hteli da znate

Predstojećeg vikenda počinje nova sezona FIA Svetskog Enduran Šampionata (WEC). Ove sezone nas očekuje osam trka uključujući i 24 časa Le Mana. Promena pravilnika za LMP1 klasu donosi najviše novosti, ali ni ostale klase nisu bez novosti.

Pogodaka: 13920

Audi Motorsport: Najuspešnija sezona u istoriji


Image

Ukoliko želimo da sumiramo sezonu 2008, što se Audi Motorsport odeljenja tiče, ona bi glasila ovako: Šampionska titula u kategoriji vozača i konstruktora u DTM takmičenju, šampionske titule u kategoriji vozača, timova, konstruktora u LM P1 klasi i u generalnom plasmanu ALMS i Le Mans Series takmičenja, a šlag na torti je pobeda na 24 časa Le Mansa. Impresivno? I više od toga. Pročitajte zašto.

Pogodaka: 11635

Dakar 2014: Favoriti, ruta i očekivanja


Image 

Novo izdanje najtežeg kros kantri relija će se i ovog puta održati u Južnoj Americi, gde su stanovnici, države i sve potrebne službe daleko raspoloženije da reli protekne u najboljem redu za razliku od onoga što smo u proteklim dekadama imali prilike da viđamo na afričkom kontinentu.

Pogodaka: 7606

U susret trci “24 časa Le Mans-a”


Image

Legendarna trka “24 časa Le Mans-a” se ove godine vozi po jubilarni 75-ti put. Najprestižnija trka u automobilskom svetu ove godine ima 55 prijavljenih posada, koje su podeljene u četiri klase.

Pogodaka: 26567

Auto Godine 2016

Twitter

Facebook

Nacionalna Klasa

Login or Register

LOG IN