NK TEST: Peugeot E-City Nexus 3 Mixte


Image 

Nije vam poznat ovaj model iz Peugeot ponude? Naravno da nije. U pitanju nije automobil, već električni bicikl. Tačnije, bicikl sa električnom asistencijom. Zanimljivo transportno sredstvo koje će pojedinim čitaocima ponuditi vrlo praktičnu alternativu kako cene naftinih derivata budu bile sve veće.

Pogodaka: 14499

NK MOTO TEST: Honda Crossrunner


Image 

Uzmite VFR800, stavite podignut guvernal, ugradite duže opruge, skinite sportsku oplatu i stavite nešto što podseća na enduro difuzore i dobićete novi model - Crossrunner! Predhodna rečenica je vrlo verovatno sled kojim je teklo smišljanje modela Crossrunner koji je trebalo da bude mešavina enduro i turing mašine što je obradovalo dobar deo moto populacije - bar kada su bile u pitanju najave.

Pogodaka: 7917

NK MOTO TEST: Aprilia Mana 850 ABS


Image 

Hladno jesenje vreme nije nas sprečilo da uživamo u jednom od najzanimljivijih motocikala u poslednjih nekoliko godina. Nejkid motocikl srednje klase sa automatskim (CVT) menjačem? Svetogrđe ili proviđenje? U zavisnosti koga pitate, odgovor mora biti jedno od ta dva.

Pogodaka: 11475

NK MOTO TEST: Peugeot Geopolis 125


Image 

Sunčano jesenje vreme omogućilo nam je da u užasnim gradskim gužvama, uslovljenim u glavnom radovima na drumovima, da istestiramo francusko shvatanje urbanog skutera u vidu Peugeot modela Geopolis 125

Pogodaka: 12907

NK MOTO TEST: Aprilia Sportcity One 50 2T


sportcity0.jpg

Aprilia je drugi najveći proizvođač motorcikala i skutera u Evropi, a istovremeno su jedina evropska kompanija koja u svojoj ponudi ima kompletan program na dva točka, od 50 do 1000 ccm. Strast, entuzijazam i tehnologija su najznačajnije karakteristike Aprilije, kompanije koja voli izazove i uvek teži pobedi, kako na stazi tako i na tržištu..

Pogodaka: 4789

Auto Godine 2016

Twitter

Facebook

Nacionalna Klasa

Login or Register

LOG IN