NK TEST: Nissan X-Trail 1.6 dCi X-Tronic

Najbolji način da se zapravo zaista dobro proveri neki automobil je da detaljno testirate dva ista modela, ali da oni pripadaju različitim svetovima po pitanju opreme i tehničkih rešenja. Ovo je upravo sitacija sa Nisanovim X-Trail modelom, posle varijante sa pogonom na sva četiri točka i manuelnim menjačem, na testu se našla verzija sa pogonom "samo" na predjnim točkovima i automatskim CVT menjačem.

Pogodaka: 172

NK TEST: Renault Megane TCe 100

Nakon dizela, u našoj test floti je bio i Megane sa turbo benzinskim agregatom. U pitanju je novi TCe 100 koji bi trebalo da bude cenovno veoma privlačan kupcima.

Pogodaka: 177

NK TEST: Opel Astra 1.6 CDTI A/T

Nova Astra na testu, ali ovoga puta u varijanti koja je tokom prošle godine dobila razne nagrade. Sada i mi imamo priliku da procenimo da li "hatch" Astra K to i zaslužuje.

Pogodaka: 707

NK TEST: Renault Kadjar Iconic dCi 130 4WD

Posebna, Iconic, serija za model Kadjar doprinosi još atraktivnijem izgledu kompakt SUV Renault modela. Specifične 19" felne u crnoj boji su verovatno najupadljiviji element Iconic opreme, ali je unutrašnjost zapravo ta koja bi trebalo da donese najviše kupcima Iconic modela.

Pogodaka: 641

NK TEST: Renault Clio TCe 90 GT Line

Četvrta generacija modela Clio ne pokazuje znake starenja iako je, po današnjim standardima, prilično davno predstavljena javnosti. Zahvaljujući GT Line paketu Clio će sigurno biti primamljiv vozačima koji žele da kupe pristupačan, ali vrlo atraktivan automobil.

Pogodaka: 644

Auto Godine 2015

Twitter

Facebook

Nacionalna Klasa

Login or Register

LOG IN