NK TEST: Mazda CX-5 CD150 Takumi

Nakon što smo letos imali priliku da vidimo šta Takumi paket donosi kada je u pitanju model 3, sada je na red stigao CX-5. Zanimljivo je i da je ovo prvi put da na testu imamo Mazda dizel pogonjeno vozilo koje nema AWD pogon.

Pogodaka: 106

NK Auto Godine 2016

U pitanju je drugi „jubilarni“ izbor za automobil koji mi smatramo najboljim u protekloj 2016. Tendencija iz 2015. se nastavila i tokom 2016. godine – većina testiranih automobila su bili iz kompakt SUV segmenta, koji je apsolutno preuzeo primat, ne samo kada pitate marketing ili prodaju, nego i kada pitate kupce. Ne čudi da je i ove godine naš izbor upravo iz ovog segmenta.

Pogodaka: 144

NK TEST: Toyota Aygo 1.0 X-cite

Toyota Aygo je stigla na još jednu probu, a sada imamo agresivniju kombinaciju opreme koja se pre svega odražava na spoljašnji izgled, ali i na dodatke u unutrašnjosti. Jarko žuta boja, X elementi i dvobojna karoserija, sve to deluje dosta atraktivnije i automobil predstavlja baš ono za šta je i napravljen, a to je visok nivo personalizacije.

Pogodaka: 115

NK TEST: Seat Ateca

Seat u svoju ponudu uvodi prvi SUV model iz "kompakt" kategorije, a imajući u vidu potražnju za ovim tipom vozila, bilo je krajnje vreme za takav potez.

Pogodaka: 120

NK TEST: VW up!

U našoj test floti bio je najmanji model iz Volkswagen ponude koji i pored toga što je već dugo u prodajnim salonima domaćih uvoznika tek sada dobija priliku da se pokaže i prikaže u našoj test floti.

Pogodaka: 183

Auto Godine 2016

Twitter

Facebook

Nacionalna Klasa

Login or Register

LOG IN