NK TEST Mazda 6 CD175 AT

Aktuelna „šestica“ sigurno nije automobil za koji bi smo očekivali da traži unapređenja. Mazda je, uprkos našim očekivanjima, za 2017 pripremila niz unapređenja na polju kvaliteta vožnje, sistema za podršku u vožnji i bezbednost koji će ovaj model izjednačiti sa potpuno novim modelima iz Mazda kuhinje.

Pogodaka: 161

NK TEST: Renault Talisman Grandtour

Renault Talisman smo prvi put vozili prošle godine u limuzinskoj verziji, a sada je na red došao model u Grandtour (karavan) karoseriji.

Pogodaka: 171

NK TEST: Mazda CX-5 CD150 Takumi

Nakon što smo letos imali priliku da vidimo šta Takumi paket donosi kada je u pitanju model 3, sada je na red stigao CX-5. Zanimljivo je i da je ovo prvi put da na testu imamo Mazda dizel pogonjeno vozilo koje nema AWD pogon.

Pogodaka: 221

NK TEST: Audi Q5 2.0 TDI quattro S tronic

Samo par nedelja nakon domaće promocije druge generacije Audi Q5 modela, dobili smo priliku da kompakt SUV iz premijum segmenta isprobamo u našoj režiji. Na testu nam je bio „osnovno“ motorizovani dizelaš - 190KS quattro S tronic.

Pogodaka: 309

NK Auto Godine 2016

U pitanju je drugi „jubilarni“ izbor za automobil koji mi smatramo najboljim u protekloj 2016. Tendencija iz 2015. se nastavila i tokom 2016. godine – većina testiranih automobila su bili iz kompakt SUV segmenta, koji je apsolutno preuzeo primat, ne samo kada pitate marketing ili prodaju, nego i kada pitate kupce. Ne čudi da je i ove godine naš izbor upravo iz ovog segmenta.

Pogodaka: 537

Auto Godine 2016

Twitter

Facebook

Nacionalna Klasa

Login or Register

LOG IN