Reno pogonski noviteti za 2015

Kompanija Reno za narednu godinu najavljuje neke veoma zanimljive inovacije na polju pogonskih motora. Neka od tih rešenja biće raspoloživa u serijskim modelima, dok će neka od njih biti korišćena u koncept i preprodukcijskim verzijama novih modela.

Pogodaka: 7113

Novi Toyota aktivni bezbedonosni sistemi

Toyota Motor Corporation će predstaviti novorazvijeni paket aktivne bezbednosne tehnologije, dizajnirane da pomogne u sprečavanju ili ublažavanju sudara pri različitim brzinama vozila. Ove tehnologije će biti ponuđene u obliku dva „Toyota Safety Sense" paketa, koji će biti lansirani u 2015. godini, a do većine korisnika, modela i klasa vozila u Japanu, Severnoj Americi i Evropi stići će do kraja 2017. godine.

Pogodaka: 4967

Mercedes Benz F800 Style koncept

 

Image 

Mercedes-Benz F800 Style koncept uvid je u budućnost kompanije na polju dizajna i pogona ili možda samo ispipavanje pulsa javnosti tokom Ženevskog salona.

Pogodaka: 12189

Mazda – Nasleđe tehnoloških inovacija


Mazda Motor Corporation ove godine slavi 90-godišnjicu osnivanja sumirajući uspehe kompanije u proteklih devet decenija, sa osvrtom na sve trijumfe i dostignuća.

Pogodaka: 12776

Opel: Kratak istorijat vrata sa "kontra" otvaranjem


Image

Nova generacija Opel Merive će ponuditi staro, a opet potpuno novo rešenje sa zadnjim vratima koja se otvaraju u "kontra" pravcu.

Pogodaka: 8187

Auto Godine 2016

Twitter

Facebook

Nacionalna Klasa

Login or Register

LOG IN