Sport Klub od ove sezone prenosi NASCAR trke

Trkom Daytona 500, koja se vozi u nedelju, 22. februara, Sport Klub počinje sa prenosima NASCAR takmičenja. Prenos ove trke će biti na Sport Klub 4 kanalu.

Pogodaka: 1080

Otkazan Race of Champions

13roc_fin.jpg

Kraj takmičarske auto-moto sezone se već tradiocionalno obeležava jedinstvenom Trkom Šampiona (Race of Champions) koja okuplja velika imena auto-moto sporta, ali ove godine to neće biti slučaj. Race Of Champions je i ove godine zakazan za polovinu decembra na Tajlandu, ali zbog političkih nemira neće biti održan.

 

Pogodaka: 1244

Nissan/Nismo sportski program za 2013


Image 

Japanska kompanija će u narednom periodu dalje intenzivirati svoj sportski program, koji će u u buduće voditi Nismo. Snažno prisustvo na svim globlanim tržištima čini Nissan najjačom japanskom kompanijom, bar kada je u pitanju automobilski sport.

Pogodaka: 1494

Pikes Peak: Peugeot 208 T16 – 1 kg/KS za Loeba!


Image 

Peugeot Sport odeljenje je najavilo svoj nastup na najpoznatijoj svetskoj brdskoj trci, Pajks Piku. Sebastien Loeb će upravljati sa posebno pripremljenim 208 T16 koji ima 875KS i samo 875kg.

Pogodaka: 1526

Nismo preuzima internacionalni Nissan sportski program


Image 

Nissan je predstavio svoj sportski program, koji će sada predvoditi Nismo, koji je do sada bio sportski ogranak zadužen samo za japansko tržište. Nismo će ponuditi i tri nova, sportska, modela - Juke, 370Z i GT-R.

Pogodaka: 1715

Auto Godine 2016

Twitter

Facebook

Nacionalna Klasa

Login or Register

LOG IN