Piaggio Beverly SportTouring


Image 

Ponuda Piaggio Grupe, kada su u pitanju skuteri velikih točkova, je obogaćena novim sportskim modelom: Beverly SportTouring. Novi agregat zapremine 330ccm, kao i prisustvo ABS i ASR sistema će novi model, sasvim je sigurno, učiniti pravim hitom naredne sezone.

Pogodaka: 4066

Piaggio MP3 Yourban


Image

Piaggio je proširio svoju gamu skutera sa tri točka predstavljanjem Mp3 Yourban model. Italijanski proizvođač, naravno, želi da pokrije sve segmente sa svojim trociklima pa je posle klasičnog Mp3 i Mp3 LT modela koji se može voziti sa B kategorijom sada pojavio model koji će ponuditi moderan izgled onima koji skuter smatraju delom svoga imidža.

Pogodaka: 4735

2010 Piaggio Beverly – predstavljanje


Image

Posle skoro decenije postojanja i uspeha, Piaggio Beverly je kompletno restilizovan i stilski i tehinički: novi Beverly prikazuje elegantan i odlučan izgled, sigurnost i briljantne mogućnosti skutera koji je dominirao tržištem u ovom početku milenijuma. Sa zapreminama od 125 i 300 cm3, sa elektronskim ubrizgavanjem, Beverly se dokazuje i svojom završnom obradom koja je među najboljima u klasi.

Pogodaka: 5526

Auto Godine 2016

Twitter

Facebook

Nacionalna Klasa

Login or Register

LOG IN