Novi Dunlop moto pneumatik vrhunskih performansi SportSmart2 Max

Dunlop je predstavio novi super sportski moto pneumatik koji nudi vodljivost i precizno upravljanje, kao i poboljšane performanse na mokroj podlozi. SportSmart2 Max takođe donosi poboljšanu trajnost.

Pogodaka: 185

Dunlop Elite 4: Moto pneumatik duže trajnosti

Dunlop je na evropskom tržištu predstavio novi pneumatik Elite 4 sa tehnologijom Multi-Tread™ (MT) za zadnje točkove koji obezbeđuje izuzetno veliki broj pređenih kilometara i odličnu vodljivost. Motociklisti će sa novim pneumatikom moći da udvostruče broj kilometara koje su do sada prelazili pneumaticima napravljenim samo od jedne smeše.

Pogodaka: 589

Prvi BMW roadster male zapremine - G310 R

Mala težina, jednocilindrični agregat, izvanredna ciklistika – to bi trebalo da opiše G310R koji bi trebalo da ponudi po malo od adventure, nejkid i turing mašina.

Pogodaka: 869

EICMA: Honda predstavila mašine za 2016

Za predstojeću sezonu Honda će ponuditi unapređene mašine iz srednje klase, ali je svakako bitno to što se u ponudu vraća „Africa Twin“ u formi CRF1000L.

Pogodaka: 925

BMW eRR koncept. Elektro supersport!

BMW Motorrad odeljenje je u saradnji sa Tehničkim Univerzitetom u Minhenu napravilo električni koncept ulične superbajk mašine – eRR. Da li nas uskoro očekuju bešumni „erovi“?

Pogodaka: 914

Auto Godine 2016

Twitter

Facebook

Nacionalna Klasa

Login or Register

LOG IN