Intervju: Bradley Smith, MotoGP

Monster ekipa je bila na licu mesta sa Bredli Smitom, vozačem Monster Jamaha satelitskog tima Tech3. Prenosimo šta je Bredli rekao o sezoni koja je prošla, ali i ovoj, koja tek predstoji.

Pogodaka: 1089

Intervju: Džon Litjens (Toyota Motorsport)

Još jedan intervju obavljen sa članovima Toyota Motorsport odeljenja (TMG) prilikom našeg odlaska na FIA WEC 6 časova Nirburgringa. Džon Litjens je vođa projekta sportskih automobila kompanije Tojota, odnosno glavni čovek za razvojni deo posla i integraciju sistema koji stižu iz japanskog ogranka.

Pogodaka: 1833

Intervju sa pobednikom Dakara 2014 – Nani Roma

42-godišnji španac koji je ove godine pobedio na Dakaru u kategoriji automobila, a pre tačno 10 godina je isti podvig uradio vozeći motocikl je tokom proteklih nekoliko dana bio u Srbiji, zahvaljujući njegovom generalnom sponozoru, kompaniji Monster.

Pogodaka: 12611

Intervju: Stefan Sarazan, Toyota Motorsport

Na protekloj trci FIA WEC 6 časova Nirburgringa pričali smo sa fabričkim vozačem Toyota Motorsport odeljenja, Stefanom Sarazanom. Francuski vozač iza sebe ima popriličan broj velikih uspeha, a kako smo iz razgovora saznali – vrlo je angažovan i na novim projektima.

Pogodaka: 1674

Intervju: Džon Litjens (Toyota Motorsport)


Image 

Čovek koji je radio na razvoju GT One prototipa sa kraja devedesetih, kao i jako bitan učesnik u Toyota F1 programu, Džon Litjens nam je iz prve ruke dao informacije o tome kako se unapređuje veoma kompleksan i veoma moderan trkački automobil, kao što je to TS 030 Hybrid.

Pogodaka: 7750

Auto Godine 2016

Twitter

Facebook

Nacionalna Klasa

Login or Register

LOG IN