F1: Zauber još jedan korisnik Honde

Ekipa Zauber će 2018. godine koristiti Hondine motore i tako postati druga ekipa u šampionatu koja koristi agregate iz Japana. Pored motora iz Honde, Zauber naredne godine počinje sa korišćenjem Meklarenovih menjača.

Pogodaka: 82

F1: Botas po prvi put pobednik

Valteri Botas se po prvi put upisao na listu pobednika u F1, posle sjajnog starta je došao do prvog mesta koje nije ispuštao do kraja trke. Drugi je kroz cilj prošao Fetel, a treće mesto pripalo je Kimiju Rajkonenu.

Pogodaka: 72

F1: Fetel pobedik u Bahreinu

Sebastijan Fetel je uspeo da pobedi Mercedese u trci za VN Bahreina. Mercedesima je pripalo drugo i treće mesto, a Botas je pokazao da je ipak drugi vozač ekipe pošto je pustio Hamiltona u borbi za drugo mesto.

Pogodaka: 104

F1: Prvi red za Ferari na VN Rusije

Ferari je rezervisao prvi red na startu za VN Rusije, Fetel je bio bolji od Rajkonena za manje od 0.1s, treće mesto je pripalo Botasu, a Hamilton kreće sa četvrtog mesta.

Pogodaka: 95

F1: Botas kreće sa pol pozicije u Bahreinu

Valteri Botas osvojio je prvu pol poziciju u karijeri F1 vozača. Botas će krenuti sa prvog mesta u Bahreinu ispred klupskog kolege Luisa Hamiltona i Fetela u Ferariju koji je razočaran tempom koji imaju u ekipi.

Pogodaka: 103

Auto Godine 2016

Twitter

Facebook

Nacionalna Klasa

Login or Register

LOG IN