Blancpain: BMW najbrži na 24 časa Spa

Najsnažnije GT3 posade na svetu su tokom proteklog vikenda imale priliku da odmere snagu svojih timova, vozača i najnovije GT3 mašinerije. BMW je i pored tako snažne konkurencije zabeležio drugu uzastopnu pobedu, koja je ostvarena sa potpuno drugim timom i drugim automobilom. Bolji marketing onoga što radite teško da možete da dobjete, a posebno ne kada ste iza sebe ostavili najljuće konkurente iz komšiluka - Audi i Mercedes.

Pogodaka: 622

Max Getz je novi fabrički vozač Mercedes DTM tima

Aktuelni šampion Blankpan sprint šampionata, nemački vozač Maksimilijan Getz, je nakon četiri uspešne sezone za volanom Mercedes SLS AMG GT3 trkačkog automobila postao član fabričkog DTM tima kompanije Mercedes.

Pogodaka: 1037

DTM: Vitman, BMW RMG i Audi šampioni za 2014

Poslednja trka ovogodišnjeg šampionata je protekla u znaku Audi vozača koji su osvojili sva tri stepenika na pobedničkom podijumu obezbedivši kompaniji Audi osvajanje šampionske titule u kategoriji konstruktora. Marko Vitman je titulu šampiona osvojio pre kraja sezone, a titulu u kategoriji timova je takođe osvojio BMW sa RGM timom.

Pogodaka: 1221

BMW Motorsport program za 2015

BMW Motorsport odeljenje je početkom decembra objavilo svoj sportski program za predstojeću sezonu. Okosnica programa i naredne godine će biti DTM. Dodatno, BMW će donekle ojačati sportski program u američkim i evropskim endurans šampionatima.

Pogodaka: 1208

DTM: Pobednik kišnog ruleta na Ošerslebenu – Kristian Fietoris

Kiša je od DTM trka na Ošerslebenu napravila festival izletanja, a najveće nagrade su otišle u ruke vozača i timova koji su se uspešno kockali sa odabirom guma.

Pogodaka: 1122

Auto Godine 2016

Twitter

Facebook

Nacionalna Klasa

Login or Register

LOG IN