Dupli trkački program na trci voženoj na Ušću

Proteklog vikenda na automobilskoj stazi Ušće u Beogradu je vožena druga kružna trka letnje lige šampionta Srbije u automobilizmu koju organizuje Sportski auto i karting savez Srbije pod nazivom "Velika nagrada Beograda 2016", kao i trka ubrzanja koja se boduje za otvoreni Nacionalni šampionat Srbije.

Pogodaka: 651

Najava brdske trke na Košutnjaku

Brdska trka „Nagrada Rakovice 2016“ se vozi tokom predstojećeg vikenda, 11. i 12. juna, na Košutnjaku.

Pogodaka: 626

Škoda Fabia R2 za WRR Team

Aktuelni šampioni Srbije u reliju, WRR Team, će od ove sezone nastupati na domaćim i inostranim takmičenjima u Škoda Fabia reli automobilu pripremljenom za klasu R2.

Pogodaka: 1265

Priznanja AMSS i grada Užica za Vesniće i EKO Racing

Eko Racing i Mikica Vesnić su imali sjajnu takmičarsku godinu ove sezone. Nakon brojnih priznanja koje je ASK EKO Racing Team Vesnić ove godine osvojio u Evropi i druge titule šampiona CEZ-a za Milovana Mikicu Vesnića počast za uspešno predstavljanje u inostranstvu timu su odali i Auto Moto Savez Srbije i lokalna samouprava grada Užica.

Pogodaka: 810

Čačanska WRR Team posada šampion Srbije u reliju za 2013


Image 

Odluka o šampionskoj tituli u reliju u Srbiji za sezonu 2013 je donešena u Hrvatskoj, gde je vožen poslednji reli koji se boduje za domaći šampionat. Ovo je četvrta uzastopna šampionska titula ove posade.

Pogodaka: 1471

Auto Godine 2016

Twitter

Facebook

Nacionalna Klasa

Login or Register

LOG IN