OMV MaxxMotion zimski dizel vrhunskog kvaliteta

Visok kvalitet zimskog OMV MaxxMotion Dizela utkan je u njegovu specijalnu formulu i od sada ima još bolje performanse sa kojima se ističe čak i na vrlo niskim temperaturama, i to do 38°C*. Ovaj vrhunski OMV MaxxMotion Dizel poboljšava performanse i produžava životni vek motora, zbog čega ga OMV preporučuje za korišćenje u svim zimskim uslovima.

Premijum klasa goriva, OMV MaxxMotion, dostupna je potrošačima u Srbiji još od 2013. godine. Svake godine OMV konstantno poboljšava performanse zimskog OMV MaxxMotion Dizela koji njegovim korisnicima obezbeđuje, bolje performanse na putu, zaštitu motora i više pređenih kilometara.

Uz zimski OMV MaxxMotion Dizel izvanredne performanse motora dolaze do izražaja u svim zimskim uslovima i ono su što vlasnici vozila sa dizel motorima sada traže. Zimski OMV MaxxMotion Dizel sa svojom formulom i karakteristikama pruža svu neophodnu pažnju vozačima i njihovim vozilima, kako bi oni mogli da se posvete pouzdanoj vožnji i da bi obezbedili optimalno startovanje motora. Zimski OMV MaxxMotion Dizel je visokokvalitetno gorivo, koje je razvio ekspertski tim OMV iz Austrije i ima tačku stinjavanja (Cold Filter Plugging Point (CFPP)) do 38°C (38°C je CFPP vrednost prema SRPS EN 590 standardu. Prednosti koje zimski OMV MaxxMotion Dizel pruža variraju u zavisnosti od vozila, načina vožnje i tehničkog stanja motora i odnose se na poređenje sa gorivima bez aditiva, koja ispunjavaju minimalne lokalne standarde koji su u skladu sa EN 590). Njegova inovativna formula obezbeđuje čistoću motora i uklanja postojeće naslage i nečistoće, omogućujući ne samo izuzetno čisto sagorevanje, već samim tim i nisku emisiju gasova.

„OMV Srbija je oduvek imala fokus na kvalitetu goriva, tako je i ovog puta sa zimskim OMV MaxxMotion Dizelom -38°C*, koji je dokaz najvišeg kvaliteta. Prethodnih godina uspevali smo konstantno da unapređujemo zimski OMV MaxxMotion Dizel i bili smo jedini na tržištu koji smo svake zime dokazujući svoju lidersku poziciju uspevali da ponudimo nepobediv kvalitet zimskog OMV MaxxMotion Dizela“, rekao je tim povodom direktor maloprodaje OMV Srbija Decebal Tudor.

OMV je nastavio uspešnu višegodišnju saradnju sa nemačkim proizvođačem automobila visoke klase, Audijem, koji baš zbog svih svojih karakteristika, preporučuje korišćenje svih OMV MaxxMotion goriva, pa i ove njegove varijante, zimskog OMV MaxxMotion Dizela.  

Izvor: OMV

Auto Godine 2016

Twitter

Facebook

Nacionalna Klasa

Login or Register

LOG IN