Hyundai počinje prodaju hibridniog IONIQ modela

Početak prodaje hibridno pogodnjenog Ioniq modela na domaćem tržištu je počela 16. januara, a cena za 1.6 GDI HYBRID pogonjeni model kreće od 24.990E.

Pogodaka: 327

Promotivne cene za Seat Ateca

Seat Srbija je odlučio da ponudi potpuno novi SUV iz Seat programa – Ateca po promotivnim „Best Buy“ cenama u skladu sa skoro dobijenom nagradom koju je ovaj model dobio od AUTOBEST udruženja.

Pogodaka: 359

OMV MaxxMotion zimski dizel vrhunskog kvaliteta

Visok kvalitet zimskog OMV MaxxMotion Dizela utkan je u njegovu specijalnu formulu i od sada ima još bolje performanse sa kojima se ističe čak i na vrlo niskim temperaturama, i to do 38°C*. Ovaj vrhunski OMV MaxxMotion Dizel poboljšava performanse i produžava životni vek motora, zbog čega ga OMV preporučuje za korišćenje u svim zimskim uslovima.

Pogodaka: 443

Opel zimsko iznenađenje: Corsa Enjoy za 10.999€

Opel nudi dobro opremljenu i motorizovanan model Corsa po ceni od 10.999€. Promotivni model se nudi sa 5V karoserijom i 1,4 litarskim benzinskim motorom.

Pogodaka: 279

Opel: Najbolje za kraj godine – decembarska akcija Autoprometa

Decembar je vreme darivanja, pa ujedno i najbolji period za kupovinu automobila. Autopromet DOO se zbog toga potrudio da vam olakša izbor i da vašu porodicu obraduje najlepšim ukrasom na jelci – ključevima novog Opel-a. Zato vas do kraja godine, pored već postojećih popusta, čeka i dodatni decembarski popust na odabrane modele.

Pogodaka: 541

Auto Godine 2015

Twitter

Facebook

Nacionalna Klasa

Login or Register

LOG IN