ShuangHuan SCEO – Kineski džip u Srbiji


Image

Predstavljanje kineskog terenskog vozila novinarima je održano u Sava Centru, a tome je prethodila kratka konferencija održana u prostorijama Media Centra.

 

Image 

 

Kompanija „Progres auto kuća" terensko vozilo SCEO reklamira kao sportsko urbani terenac, koji će se prodavati po veoma povoljnoj ceni, a zadovoljavaće potrebe i najzahtevnijih vozača.

Image

ShuangHuan SCEO ima licencirani Mitsubishi motor i petostepeni manuelni menjač. U pitanju je 2,4 litarski benzinski četvorocilindrični agregat koji razvija 92kW (125KS) pri 5250 obrtaja i 190Nm u opsegu od 2500 do 3000 obrtaja. Šasija i ostala oprema su bili na zadovoljavajućem nivou pa je ovo kinesko vozilo uspelo da dobije neophodnu homologaciju, koja je ovoj kompaniji omogućila prodaju na evropskim tržištima. Progres auto kuća je ovlašćeni uvoznik, distributer i serviser za tržišta Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Image
Image

U Srbiji se već od danas može kupiti u novootvorenom prodajnom salonu u Beogradu (Sarajevska ulica br.68) kao i u prodajno distributivnom centru „Progres auto kuće" u Krnjači, a u planu je i promocija vozila u svim većim gradovima u Srbiji. „Progres auto kuća" kupcima je paralelno sa prodajom obezbedila i rezervne delove, kao i obučen kadar koji će obavljati poslove servisiranja vozila i u toku je formiranje poslovno tehničke mreže.

Image
Image  Image

SCEO je dugačak 4,7m, širok 1,87m i visok 1,82m, dok međuosovinsko rastojanje iznosi 2850mm. Klirens vozila je 20cm, prečnik poluokretanja iznosi 14m, a rezervoar ima zapreminu od 60l.

Image

Očekujemo da ćemo uskoro imati prilike da probamo automobil, koji je na Salonu automobila u Frankfurtu napravio napravio pravu pometnju izgledom veoma sličnom BMW X5.

Dodatak:

Uvoznik  je objavio i cene vozila. Vozilo će seu narednom periodu prodavati sa promotivnim popustom od 1000 EUR, tako da će cena za model sa pogonom na sva četiri točka biti 23900 EUR, dok će model sa pogonom na jednoj osovini koštati sasvim prihvatljivih 21900 EUR. 

sCEO u serijskoj opremi poseduje ABS+EBD sisteme, automatski klima uređaj, vazdušne jastuke za vozača i suvozača, električne podizače prozora, elektropodesive spoljašnje retrovizore, muzički uređaj sa CD-om i kožna sedišta.

Auto Godine 2016

Twitter

Facebook

Nacionalna Klasa

Login or Register

LOG IN