Prvi utisci: Honda Crossrunner

crossrunner_blog_00.jpg

Na test nam je došla još jedna ozbiljna mašina na dva točka, ovaj put iz pogona čuvene Honde koja bi trebala da ispuni velika očekivanja pre svega zahvaljujući odličnom V4 agregatu. Prvi utisci nisu očaravajući , ali mašina, s vremenom, sve više prirasta srcu.

Pogodaka: 1741

Prvi utisci: Aprilia Mana 850 ABS


Image 

Još jedan veoma zanimljiv proizvod iz Piaggio Grupe na našem testu: Aprilia Mana 850 ABS. I pored vrlo hladnih jutara i večeri, italijanski „nejkid" je bio izvor pravog zadovoljstva u svakoj prilici.

Pogodaka: 2464

Prvi utisci: Piaggio Beverly 300


Image 

Pravi "moto" bonus - sunčani i topli dani početkom novembra su nam omogućili da novi model Piaggio Beverly modela testiramo u najboljem mogućem okruženju - usred jesenjih saobraćajnih gužvi.

Pogodaka: 1940

Prvi utisci: Peugeot Geopolis 125


geopolis0.jpg

Još jednom su nas lepi jesenji dani poslužili pa smo tako na test dobili Peugeot Geopolis 125 - urbani skuter sa točkovima od šesnaest "cola". Na prvi pogled ostao sam pozitivno iznenađen dizajnom mašine koji je veoma moderan, za razliku od retro varijanti prisutne kod italijanske konkurencije.

Pogodaka: 1570

Prvi utisci: Piaggio MP3 400ie LT


Image 

Zahvaljujući PGS, generalnom uvozniku Piaggio proizvoda za naše tržište, na test smo dobili „trokolicu" - MP3 400 LT. Ono „LT" je najznačajnije u celom nazivu zato što ta oznaka znači da se ovo vozilo deklariše kao tricikl pa ga je moguće voziti samo sa B kategorijom.

Pogodaka: 4091

Auto Godine 2016

Twitter

Facebook

Nacionalna Klasa

Login or Register

LOG IN