Prvi utisci: Toyota Aygo 1.0 X-Cite

Mališan iz Tojote je na drugoj proveri u našoj redakciji, a adut Tojote za gradske uslove je sada u atraktivnijem izdanju kada je oprema u pitanju i sa agresivnije izraženim elemntima karoserije i unutrašnjosti.

Pogodaka: 331

PRVI UTISCI: Seat Ateca

Seat Ateca je prvi SUV za značkom španskog proizvođača. Cenovno i po gabaritima, direktan konkurent najprodavanijem SUV na tržištu - Nissan Qashqai modelu.

Pogodaka: 429

Prvi utisci: VW up!

VW je za tekuću godinu spremio osveženje za model up! koje bi trebalo malo da animira relativno malobrojnu kategoriju kupaca koji su zainteresovani za mali gradski automobil.

Pogodaka: 784

Prvi utisci: Mazda CX-5 CD150 Takumi

U nekoliko dosadašnjih susreta sa CX-5 nismo imali prilike da vozimo model bez AWD pogona. Krajnje je vreme da to promenimo. Zapravo, razlog što smo ponovo imali CX-5 u test floti je Takumi paket opreme, ali je to bila odlična prilika da vozimo dizel pogonjenu Mazdu sa pogonom samo na prednjoj osovini.

Pogodaka: 399

Prvi utisci: Nissan X-Trail 1.6 dCi X-Tronic

Jedan dobar poznanik nam je stigao na test, ali da se ne bi razlikovao samo paket opreme pobrinuo se CVT menjač. Nissan X-Trail je stigao na probu sa user-friendly, X-Tronic, automatskim menjačem koji dosta olakšava vožnju ovog automobila u gradskom okruženju.

Pogodaka: 1946

Auto Godine 2016

Twitter

Facebook

Nacionalna Klasa

Login or Register

LOG IN