PRVI UTISCI: Dacia Sandero TCe 90 Easy-R

Krajem prošle godine, na promociji u Šibeniku, mogli smo videti restilizovane modele Sandero, Stepway i Logan MCV. Sada na NK TEST stiže Sandero, sa još jednim novitetom u vidu automatskog menjača.

Pogodaka: 168

Prvi utisci: Renault Megane Grand Coupe dCi 110 EDC

Nakon dve verzije hečbeka na test je došao i Megan u limuzinskoj karoseriji, karoseriji koja je nekada bila izuzetno popularna na našem tržištu. Da li je ova verzija primamljivija od hečbeka ili je ipak hečbek pravi izbor videćemo posle ovog testa, a evo šta kažu prvi kilometri.

Pogodaka: 223

Prvi utisci: Renault Talisman Grandtour

Nakoliko meseci nakon što smo vozili Renault Talisman u limuzinskoj verziji, sada nam je na testu isti automobil ali u karavan, tj. Grandtour, izvedbi.

Pogodaka: 389

Prvi utisci: Mazda 6 CD175

Restilizovani model za 2017 donosi vrlo suptilna unapređenja, tako da je jako teško razlikovati modele koji su isporučeni pre i nakon ove restilizacije. No, to i nije bio cilj – izmene su upravo ispod najatraktivinije karoserije u segmentu.

Pogodaka: 149

Prvi utisci: Toyota Aygo 1.0 X-Cite

Mališan iz Tojote je na drugoj proveri u našoj redakciji, a adut Tojote za gradske uslove je sada u atraktivnijem izdanju kada je oprema u pitanju i sa agresivnije izraženim elemntima karoserije i unutrašnjosti.

Pogodaka: 911

Auto Godine 2016

Twitter

Facebook

Nacionalna Klasa

Login or Register

LOG IN