Škoda Citigo - redizajn za 2017. godinu

Škoda je osvežila gradski model Citigo manjim izmenama na karoseriji i u kabini, a automobil će biti prezentovan javnosti na predstojećem Sajmu autmobila u Ženevi.

Citigo je na prednjem kraju dobio istaknute linije na poklopcu motora, preoblikovanu masku ispred hladnjaka i širi donji usisinik vazduha, u koji su smeštene nove maglenke. Automobil sada ima LED prednja dnevna svetla.

17skoda citigo1

Zadnja svetlosna grupa je zatamnjena u okviru dodatne opreme, u koju spadaju i kontrastna crna ili bela kućišta spoljnih retrovizora i krovnog panela. Ponudu kompletira novi set 15-inčnih aluminijumskih felni i nova nijansa zelene boje karoserije.

17skoda citigo2

U kabini je izvršen manji redizajn instrument table. Viši paketi opreme imaju dvobojnu centralnu konzolu. Multifunkcionalni upravljač je na listi dodatne opreme, kao i Maxi-DOT ekran za prikazivanje instrumenata. Zanimljiv dodatak je kišobran smešten ispod suvozačkog sedišta.

Putnici će ubuduće moći da koriste unapređeni multimedijalni sistem sa ekranom u boji, šest zvučnika i Bluetooth povezivanje pametnih telefona.

Ponuda motora ostaje ista - dva jednolitarska trocilindrična benzinca od 60KS i 75KS.

Auto Godine 2016

Twitter

Facebook

Nacionalna Klasa

Login or Register

LOG IN