Citroen Spacetourer 4x4 E koncept

Citroen je prikazao konceptualni MPV pod imenom Spacetourer 4x4 E, koji će imati premijeru na Sajmu automobila u Ženevi. Ovo je specijalna verzija Spacetourera sa pogonom na svim točkovima i jedinstvenim dizajnerskim elementima.

Pogodaka: 62

2017 Kia Picanto

Kia je predstavila novu generaciju supermini modela Picanto uoči premijernog izlaganja na Sajmu automobila u Ženevi. Model je prvi put dobio GT-Line i GT-Line S verzije sa više opreme, mišićavim izgledom, jedinstvenim bojama karoserije i novim upravljačem.

Pogodaka: 72

2017 Audi RS3

Audi je osvežio žestoki hečbek RS3 za 2017. godinu manjim vizuelnim izmenama i prerađenim petocilindričnim turbo motorom, što je donelo bolje ubrzanje bez povećanja potrošnje. Automobil će biti predstavljen u martu na Sajmu automobila u Ženevi.

Pogodaka: 53

Električni Ford Focus sa dometom od 225km

Ford je objavio specifikacije evropskog električnog Focusa, koji je sada usklađen sa američkom verzijom. Automobil je dobio povećanu autonomiju od 225km i tehnologiju brzog punjenja baterije.

Pogodaka: 78

Mercedes-Maybach G650 Landaulet

Aktuelna generacija Mercedesove G klase dobila je svoju poslednju i najluksuzniju verziju u modelu sa oznakom Mercedes-Maybach G650 Landaulet. Reč je o temeljno prerađenoj varijanti legendarnog terenca sa četiri sedišta i šestolitarskim V12 motorom sa dva turba, koji proizvodi 630KS.

Pogodaka: 49

Auto Godine 2015

Twitter

Facebook

Nacionalna Klasa

Login or Register

LOG IN